Studii și formare

Absolvirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, secția de psihopedagogie specială, a deschis drumul către a deveni logoped și a lucra efectiv cu copii cu dizabilități. M-a fascinat această lume. Am simțit însă că apelam prea mult la tehnici și eram poate, puțin terapeutică.

Am urmat un lung șir de cursuri de perfecționare în terapia copiilor cu autism și a deficiențelor de limbaj, în consilierea familiilor aflate în situații de risc și a tinerilor victime ale abuzului (emoțional, sexual, fizic).

Dorința de a oferi mai mult suport clienților mei m-a determinat să aleg 4 ani extraordinari de formare în psihoterapie sistemică de cuplu și familie, la Timișoara, alături de psihoterapeuți traineri de talie internațională.

Mă specializez continuu în abordarea narativă și terapia focalizată pe emoții, cu ambiția de a deveni terapeut acreditat la nivel european.

Pregătirea mea nu se va termina niciodată și acest proces  mă ajută să devin eu un partener de drum eficient alături de clienții mei.